HTML

3 csaj élete, egy történetbe sűrítve...

Ez a mi sztorynk!! Hárman írjuk!! Ha tetszik olvasd el!!

Utolsó kommentek

3. rész - Az öröm hír, vagyis hírek!!

2008.01.18. 15:42 :: Kei

Ne haladjunk, ennyire előre. Viry, amikor mindkét huga elment suliba, egyedül maradt otthon. Az ikrekkel együtt kelt, mert rangidősként, ő készített reggelit. Miután mindketten elmentek a suliba, leült a TV-elé. A sulinak már csütörtökön vége lett, így neki ma nem kellett bemennie. Legalább tudott gondolkodni. Volt is oka rá. Az utóbbi egy hétben sok minden történt. Számba vette a dolgokat, amiket tett, és amiket nem tett. Húzós egy hét volt számára. Mindennap dolgozatok tömkelege, ráadásul még a magánélete sem volt a legszuperebb. Vegyük például a pasi oldalát: Van egy barátja, Ádám. 18 éves, a suli legmenőbb sráca. Ilyen korban mindenkinek a sexen jár az esze, ami rendben is van egy bizonyos mértékig. De amikor már az utcán rájön egy srácra a kangörcs, és nem bír magával, kinél ne telne be a pohár?? Persze Viry már nem szűz, bár az első alkalomról nincsenek túl jó emlékei, ha azt nézzük, semmilyen emléke. Ha röviden tömören akarunk fogalmazni, akár 4 szóval is le tudom írni: Buli, Pia, Kanos pasik. De ez az ő titka. Jobb is, itt oktatja a hugait hogy, vigyázzanak az ivással, és a fiúkkal, vegyenek róla példát, ő meg… na igen, ezen most is alaposan felhúzta magát, de szerencsére a barátja most elutazott, és nem jön a Bálint bulijára. Végre lesz egy szabad estéje!! Gondolta magában. Éppen valami főző műsort nézett, hogy legyen mit enni ebédre, amikor csörgött a telefonja. Gyorsan felkapta, és beleszólt:

- Halo, tessék!! Viry beszél!!

- Szia Kincsem!!

- Anya!!- szólt bele boldogan.

- Jaj, mi ez a nagy öröm??- nevettek a vonal túlsó végén.

- Tudod, hogy hiányzol??

- Van egy jó hírem, ha már ennyire hiányzom!!

- Hazajössz?? Mikor??

- Holnap este!!

- Szuper!! Az ikrek nagyon fognak örülni!! És remélem nem baj, de esteházi buliba megyünk!!

- Nem baj, de nagyon vigyázz rájuk!! Kicsik még!!

- Anya, 1 év van köztünk!!

- Pontosabban 15 hónap!!

- Akkor annyi!! Egyébként meg alap, hogy vigyázok rájuk!!

- Na leteszem!! Akkor jók legyetek, holnap találkozunk!!

- Rendben, puszi, szia!!- és letették. Virynek mosoly fagyott az arcára, és nagy-nagy kedvel állt neki ebédet csinálni. Még mindig nem tudta mit, de úgy volt vele, majd kiderül. Éppen kész lett az ebéddel, amikor egy szintén mosolygós Vivi jelent meg az ajtóban.

- Szia Hugi!! Mi ez a jó kedv??

- Megírtam az évszázad legjobb töri dogáját!!- ujjongott.

- Örülök, hát Viki??

- Nem tudom, hamarabb elment, mint én, mert nekem volt még egy angol szakköröm hátra, ő meg ugye németes!!

- Akkor hol a csudában lehet??

- Nem tudom, felhívom oké??

- Rendben!!- majd Vivi kivonult, és felhívta a nővérét. Majd a beszélgetés után, visszament a másik nővéréhez, elújságolta neki, merre jár az elveszett bárányka. Úgy gondolták, nem esznek nélküle. Leültek, és megvárták Vikit. Nem sokkal később ő is befutott. Leültek enni, és közben elmesélték mi volt a suliban. Viryt is kérdezték mit csinált délelőtt, de ő nem mondta el, hogy beszélt az anyukájukkal. Legyen, meglepi!! Befejezték az ebédet, Virynek segítettek elmosogatni, és rendet rakni, majd mindenki bevonult a szobájába átöltözni!! Már mind nagyon várták a bulit… na jó, talán egy kivétellel. Viki kicsit félt tőle, nem akart Tamással találkozni, de csak reménykedhetett benne, hogy nem fog. Vivi, viszont kifejezetten izgatott volt. Amióta Dáviddal járt, nem igazán ment egyedül bulizni csak vele, és ugye pasival kicsit nehéz szabadan bulizni. Viry viszont elég nyugodtan fogta fel a dolgokat. Ő lesz ott szinte a legidősebb, persze pár fiút kivéve. De hát ki tudja mi lesz még itt este…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ourstory.blog.hu/api/trackback/id/tr95302297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kei 2008.01.18. 15:44:27

hát igen, ez a rész a tőlem megszokott unalmas rész lett!! hajrá cicám!! kell már a kövi rész!! kell valami izgi:P:D
süti beállítások módosítása